16-cilinder.jpg

Bedrijf

HWTS is een technische handelsonderneming met jarenlange ervaring op het gebied van lassen en gassen! Vanuit ons centraal gelegen pand in Ede bedienen wij de totale Nederlandse markt (en zelfs daarbuiten) en zijn we uitgegroeid tot een vooruitstrevende zakelijke partner voor gespecialiseerde bedrijven (en particulieren) die met lassen en/of gassen aan de slag gaan!

HWTS werkt met een enthousiast team dat bestaat uit mensen die weten waarover ze praten. Of u nu vragen heeft over lasmachines of –toebehoren, over gassen, over nieuwe ontwikkelingen in de markt of over veiligheid. Wij hebben de deskundige productspecialist in huis die antwoord geeft op uw vragen of samen met u op zoek gaat naar het juiste product of de ultieme oplossing van uw probleem! Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, volgen onze productspecialisten de laatste ontwikkelingen in de markt op de voet en kunnen zij kiezen uit een compleet aanbod van uiteenlopende producten. Van cilinders en vullingen tot afsluiters en van lasmachines en toortsen tot de allernieuwste lashelmen en andere lastoebehoren. Niet voor niets noemen wij onszelf specialist op het gebied van lassen en gassen!

Naast het ruime aanbod van producten en de kennis van onze mensen, zijn wij trots op het grote aanbod van diensten dat wij u aanbieden. Wat dacht u van een eigen bezorgdienst en een uniek koop-ruilsysteem voor gascilinders? Heeft u (nu al) specifieke vragen of wilt u van ons een aanbod op maat? Neemt u dan contact op met één van onze productspecialisten! Zij zijn u graag van dienst!

Supergas

Weldkar

HWTS auto